top of page

Endelig driftsavtale for Oppsal Basket!!



Endelig får Oppsal Basket muligheten. Oppsal Basket har inngått avtale med BYM for drift av Oppsal Arena 4. Bymiljøetaten (BYM) har kommet frem til en løsning om å dele driftsavtalen mellom Oppsal Håndball og Oppsal Basket. 

 

Oppsal Basket vil da ha enda større mulighet til å forbedre treningstilbudet til våre medlemmer i ukedager og helg samt i ferieavviklingsperioder.  

 

Den nye driftsavtalen vil forhåpentligvis føre til bedre samarbeid mellom idrettslagene i Oppsal IF (alliansen), og det blir satt ned et eget drift- og anleggsstyre som skal samarbeide om drift av idrettsanlegget. Å få driftsavtalen for Oppsal Arena 4 medfører selvsagt større ansvar, men også flere muligheter for utvikling av klubben vår. 

 

Mulighetene består hovedsakelig av at vi får salgsrettigheter for klubb og lagene våre under egne arrangement som seriespill for breddelagene og BLNO-kamper. Det vil også gi flere muligheter til å planlegge bedre og benytte oss av ubrukt halltid til egne aktiviteter, som camper, flere treninger utenfor treningssesongen, og mulighet for åpen hall. 

Men det betyr også at vi må få på plass en ordning med tilsynsvakt og kioskvakt fra 15. august til 31. mai (treningssesongen). 

 

Etter flere måneder med hard innsats, samt flere møter og dialoger mellom de ansvarlige partene for drift av Oppsal Arena, har Oppsal Basket endelig fått gjennomslag for sine synspunkter. Styret vil på vegne av alle medlemmene takke alle for all den energien og innsatsen de har lagt ned for dette arbeidet. 

 

Mer informasjon om hvordan dette skal løses kommer så fort vi har lagt opp planen. 

 

Med denne nye driftsavtalen ser vi frem til en spennende tid med økte muligheter for Oppsal Basket og et styrket samarbeid innen idrettsalliansen. 

 

Med vennlig hilsen 

Styret i Oppsal Basket 

bottom of page